Turbilder og diverse andre ting

Turbilder og diverse andre ting

Om denne siden

Født og oppvokst i Vestnes kommune, men flyttet senere til Tromsø for å studere geologi. Har bodd der i 6 år, foruten om ett år på Svalbard. Etter studiene fikk jeg meg jobb i ett seismikkfirma, hvor jeg jobber i dag.

På denne siden vil jeg hovedsakelig legge ut bilder i fra turer jeg har vært på, samt diverse andre ting om jeg føler for.

Lauparen, august 2009

Div turerPosted by jon H P Frantzen Tue, August 25, 2009 19:12:52
Var en tur i hjemmbygda mi, og fikk tatt meg en tur på Lauparen. En fjelltopp på 1334m som ligger på grensa mellom Vestnes, Ørskog og Stordal kommune. Lenge tenkt på å ta meg en tur opp dit, men har desverre aldri blitt noe av det før denne gangen.

Kjørte fra Tresfjorden opp på Vaksvikfjellet og parkerte ved Grytalisætra og fulgte den vanlige ruten opp, noe som skal ta rundt 3 timer. Men siden været var utrolig fint, så ble det til at vi tok mange pauser og leket oss litt med nye kameraer.

Opp til trongbotnen er det en enkel tur, men derifra og oppover blir det gradvis brattere, det verste området er sikret ved at noen har montert ett gelender, så selv folk med høydeskrekk som meg selv kommer seg enkelt opp smiley.
Har lagt ut noen bilder i fra turen her, For en beskrivelse av Lauparen så er det en fin side her
  • Comments(0)//www.jhpf.net/#post4